Katrangan—Aruba

  • 106.000—Penduduk
  • 1.080—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 14—Jemaat
  • 1 bandhing 98—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk