• Wollongong, New South Wales, Australia​—Ngundang teka ing pakumpulan ibadah

Katrangan—Australia

  • 24.772.247—Penduduk
  • 68.247—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 786—Jemaat
  • 1 bandhing 363—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk