• Hallstatt, Austria​—Nginjil menyang omah-omah

  • Wina, Austria​—Nawakaké wacan Alkitab ing Maria-Theresien-Platz

  • Hallstatt, Austria​—Nginjil menyang omah-omah

  • Wina, Austria​—Nawakaké wacan Alkitab ing Maria-Theresien-Platz

Katrangan—Austria

  • 8.823.054—Penduduk
  • 21.563—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 299—Jemaat
  • 1 bandhing 409—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk