Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya

Austria

  • Hallstatt, Austria​—Nginjil menyang omah-omah

  • Wina, Austria​—Nawakaké wacan Alkitab ing Maria-Theresien-Platz

  • Hallstatt, Austria​—Nginjil menyang omah-omah

  • Wina, Austria​—Nawakaké wacan Alkitab ing Maria-Theresien-Platz

Katrangan—Austria

  • 9.066.000—Penduduk
  • 21.550—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 292—Jemaat
  • 1 bandhing 430—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk