Katrangan—Samoa Amerika

  • 55.679—Penduduk
  • 194—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 3—Jemaat
  • 1 bandhing 287—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk