• Benguela, Angola​—Sinau Alkitab nganggo Basa Isyarat Angola

Katrangan—Angola

  • 27.794.030—Penduduk
  • 155.991—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2.111—Jemaat
  • 1 bandhing 178—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk