Katrangan—Armenia

  • 2.986.500—Penduduk
  • 10.977—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 134—Jemaat
  • 1 bandhing 272—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk