• Seksi-Seksi Yéhuwah nginjil ing Albania

Katrangan—Albania

  • 2.870.324—Penduduk
  • 5.647—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 93—Jemaat
  • 1 bandhing 508—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk