Katrangan—Anguilla

  • 17.087—Penduduk
  • 67—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2—Jemaat
  • 1 bandhing 255—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk