Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Mèngeti Sédané Yésus

Mèngeti Sédané Yésus

Saben taun, Seksi-Seksi Yéhuwah mèngeti sédané Yésus nganggo cara sing dipréntahaké. (Lukas 22:19, 20) Seksi-Seksi Yéhuwah seneng ngundang panjenengan kanggo teka ing acara sing penting iki. Panjenengan bisa ngerti paédah uripé lan sédané Yésus kanggo panjenengan.