Langsung mlebu

Kuwasané Alkitab

Saka pengalaman-pengalaman iki, gatèkna piyé Alkitab isa mbantu wong-wong nggawé perubahan bèn nduwé sipat sing luwih apik.

Meaningful Life

Aku Ora Péngin Mati

Yvonne Quarrie wis tau mikir, ”Aku urip kuwi nggo ngapa?” Jawaban saka Alkitab isa ngowahi uripé.

Yéhuwah Terus Mbantu Aku

Wulangan Alkitab endi sing mbantu Crystal, korban pelècèhan sèksual, bisa nduwé hubungan sing akrab karo Gusti Allah lan nduwé tujuan ing uripé?

Kanggoku, Gusti Allah Kuwi Ora Ana

Piyé critané salah siji cah enom sing percaya banget karo ajaran atéis lan Komunis isa ngajèni Alkitab?

Drugs and Alcohol

Aku Sinau Ngajèni Urip lan Wong Wédok

Joseph Ehrenbogen sinau Alkitab lan kuwi mbantu dhèwèké ndandani uripe

Aku Gething karo Uripku

Dmitry Korshunov ndhisik seneng mendem. Terus, dhèwèké mulai maca Alkitab saben dina. Apa sing mbantu Dmitry ngowahi tumindaké lan bisa urip seneng?

Crime and Violence

Aku Wongé Gampang Nesu

Wong sing tau dadi anggota gèng ngrasakké kuwasané Alkitab ngowahi uripé. Saiki, dhèwèké isa cedhak karo Gusti Allah.

Aku Kejem lan Kasar

Apa sing nggawé wong brangasan saka Meksiko isa ngowahi uripé?

Sports, Music, and Entertainment

Aku Terus Ngupaya Nganti Isa Ngetrapké Alkitab

Piye upayané sedulur lanang bèn ora ketagihan manèh nonton sing saru-saru, lan nduwé pikiran sing tentrem?

Olahraga Kuwi Paling Penting Kanggoku

Samuel Hamilton kecanduan olahraga profésional. Sakwisé ngalami cilaka sing parah dhèwèké mandheg main baseball, ning sinau Alkitab isa ngowahi uripé.