Langsung mlebu

Pakumpulan Ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah

Golèka katrangan bab pakumpulan ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah lan alamat sing paling cedhak.

Ceramah Istiméwa: Pas sasi Maret, ana ceramah istiméwa sing bakal disampèkké ing pakumpulan ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah sak donya. Ceramah iki judhulé “Apa Njenengan Wis Nemu ‘Mutiara sing Berharga’?” Ceramah iki bakal mbahas loro perumpamané Yésus lan njelaské piyé penerapané kanggo awaké dhéwé.

Pengumuman soal Virus Corona (COVID-19): Merga ana pandemi, pakumpulan ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah digawé online. Nèk péngin mèlu, njenengan isa takon karo Seksi-Seksi Yéhuwah utawa klik ing ngisor iki.

Golèk Panggonan sing Paling Cedhak (opens new window)

Ana Acara Apa Waé ing Pakumpulan Ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah?

Pakumpulan ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah dianakké seminggu ping pindho. (Ibrani 10:24, 25) Sapa waé éntuk teka ing pakumpulan ibadah iki. Sing disinaoni yaiku Alkitab, lan cara ngetrapké ing urip saben dina.

Akèh-akèhé acara ing kéné ngajak sing teka mèlu urun rembug. Acarané dimulai lan dipungkasi nganggo lagu lan donga.

Panjenengan ora kudu dadi Seksi Yéhuwah bèn isa teka ing pakumpulan iki. Kabèh wong isa teka. Acara iki ora mbayar. Ora ana kolèkte utawa dhuwit prasepuluhan.