Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Pakumpulan Ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah

Golèka katrangan bab pakumpulan ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah lan alamat sing paling cedhak.

Golèk Panggonan sing Paling Cedhak

Ana Acara Apa Waé ing Pakumpulan Ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah?

Pakumpulan ibadahé Seksi-Seksi Yéhuwah dianakké seminggu ping pindho. (Ibrani 10:24, 25) Sapa waé éntuk teka ing pakumpulan ibadah iki. Sing disinaoni yaiku Alkitab, lan cara ngetrapké ing urip saben dina.

Akèh-akèhé acara ing kéné ngajak sing teka mèlu urun rembug. Acarané dimulai lan dipungkasi nganggo lagu lan donga.

Panjenengan ora kudu dadi Seksi Yéhuwah bèn isa teka ing pakumpulan iki. Kabèh wong isa teka. Acara iki ora mbayar. Ora ana kolèkte utawa dhuwit prasepuluhan.