Langsung mlebu

Kebaktian Taunan Seksi-Seksi Yéhuwah

Kebaktian Taunan Seksi-Seksi Yéhuwah

Iki cuplikan vidhéo Seksi-Seksi Yéhuwah—Diatur kanggo Martakaké Kabar Apik, diwetokaké déning Seksi-Seksi Yéhuwah.