Langsung mlebu

Kebaktian Gabungan Wilayah Seksi-Seksi Yéhuwah

Saben taun, Seksi-Seksi Yéhuwah teka ing kebaktian gedhé sing suwéné telung dina. Golèka katrangan bab acara iki.