Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Zimbabwe

Plot 14 of Good Hope

Beema Road

Mount Hampden

HARARE

ZIMBABWE

+263 867-700-4012

+263 712-604892

+263 772-472403

+263 772-472404

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané ??? Seksi-Seksi Yéhuwah ing Zimbabwe. Nerjemahaké wacan Alkitab ing akèh basa klebu basa Shona, Ndebele, lan Basa Isarat Zimbabwe.

Download selebaran tour