Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Zambia

Farm 23 A Makeni Road

Opposite Makeni Police Station

10101 LUSAKA

ZAMBIA

+260 21-1-272-062

Koordinat GPS: -15.469945, 28.178943

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.​00 lan 13.00-15.30

Suwéné tour 50 menit

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing 14 basa dhaérah. Ngirim menyang ??? jemaat Seksi-Seksi Yéhuwah ing Zambia.

Download selebaran tour