Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Venezuela

Av. Intercomunal La Victoria-El Consejo

Frente a La Mora II

LA VICTORIA 2121 ESTADO ARAGUA

VENEZUELA

+58 244-400-5000

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing Basa Isarat Venezuela lan limang basa dhaérah: Guahibo, Pemon, Piaroa, Warao, lan Yukpa. Ngawasi kagiyatané luwih saka 140.000 Seksi-Seksi Yéhuwah ing Venezuela.

Download selebaran tour