Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Ukraina

Lvivska Street 64

Briukhovychi

79491 LVIV

UKRAINA

+38 032-240-9200

Tour

Senèn-Jumat

08.00-10.30 lan 13.00-15.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané saka ??? jemaat Seksi-Seksi Yéhuwah lan pembangunan Balé Ibadah ing Ukraina. Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Ukraina. Ana fasilitas kanggo tamu, ana paméran sejarah, lan sing teka tour isa ndelok-ndelok kantor cabang tanpa dikancani pemandu tour.

Download selebaran tour