Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Thailand

78/12 Mu 2, Serithai Rd., Soi 31

Klongkum, Buengkum

Bangkok 10240

THAILAND

+66 2-375-2200

+66 2-732-4971

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Thai, Laos, lan Lahu.

Download selebaran tour