Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Taiwan

Watch Tower Bible and Tract Society

No. 325, Shefu Road

Xinwu District

Taoyuan City 32746

TAIWAN

+886 3-477-7999

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Cina Mandarin (Tradisional) lan Basa Isarat Taiwan. Nggawé rekaman swara ing basa Amis, Bunun (Selatan), Cina Mandarin, Hakka (Taiwan), lan Min Nan (Taiwan), lan rekaman vidhéo ing Basa Isarat Taiwan.

Download selebaran tour