Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Tahiti

P.K. 2,7 Cote mer

Toahotu

Taiarapu Ouest

TARAVAO TAHITI

POLINESIA PRANCIS

+689 40-54-70-00

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Tahiti. Ngawasi pendhidhikan Alkitabé Seksi-Seksi Yéhuwah ing kabeh dhaérah kepuloan sing ambané padha karo Eropa Barat.

Download selebaran tour