Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Sri Lanka

Watch Tower Bible and Tract Society of Lanka

711 Station Road

WATTALA 11300

SRI LANKA

+94 11-2930-444

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.15 lan 13.00-16.00

Suwéné 45 menit

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Sinhala. Nggawé rekaman swara ing basa Sinhala.

Download selebaran tour