Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Slovenia

Groharjeva ulica 22

SI-1241 KAMNIK

SLOVENIA

+386 1-83-03-600

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Slovenia. Nggawé rekaman swara ing basa Slovenia.

Download selebaran tour