Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Slovakia

Pekna cesta 17

831 52 BRATISLAVA 34

REPUBLIK SLOVAK

+421 2-49107611

Tour

Senèn-Jumat

08.00-10.30 lan 13.00-15.30

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah sing cacahé luwih saka 26.500 ing Republik Cheska lan Slovakia. Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Cheska, Isarat Cheska, Isarat Slovak, Romani (Slovakia Timur), lan Slovak.

Download selebaran tour