Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Sierra Leone

133 Wilkinson Road

FREETOWN

SIERRA LEONE

+232 76-679-072

+232 77-850-790

+232 76-679-075

Tour

Senèn-Jumat

09.00-11.00 lan 14.00-16.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing telung basa dhaérah: Krio, Kisi, lan Mende.

Download selebaran tour