Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Serbia

Tos̆in bunar 58-60

11080 Beograd (Zemun)

Serbia

+381 11-405-99-00

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah ing Serbia lan Montenegro. Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Serbia lan Basa Isarat Serbia.

Download selebaran tour