Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tur

Panjenengan diundang tur ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tur.

 

Pengumuman soal Virus Corona (COVID-19): Ing akèh negara, tur ing kantor cabang ditutup sementara. Kanggo informasi luwih akèh, njenengan isa hubungi kantor cabang sing arep dikunjungi.

Senegal

Parcelle 1

Zone 8

Almadies

DAKAR

SENEGAL

+221 33-820-80-00

Tur

Selasa lan Kemis

10.30-12.30 lan 15.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing wolung basa dhaérah kanggo patang negara.

Download selebaran tur