Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Rwanda

Remera II

Plot No 4291

Opposite Amahoro Stadium

KIGALI

RWANDA

+250 280-900536

+250 280-900537

+250 280-900538

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah ing Rwanda.

Download selebaran tour