Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tur

Panjenengan diundang tur ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tur.

 

Pengumuman soal Virus Corona (COVID-19): Ing akèh negara, tur ing kantor cabang ditutup sementara. Kanggo informasi luwih akèh, njenengan isa hubungi kantor cabang sing arep dikunjungi.

Rumania

Orzari Street No. 29-31

Sector 2

RO-021552 BUCUREȘTI

RUMANIA

+40 21-302-75-00

Tur

Senèn-Jumat

08.00-10.30 lan 13.00-15.30

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané ??? jemaat Seksi-Seksi Yéhuwah ing Rumania. Ngatur kebaktian sawilayah lan gabungan sawilayah. Nerjemahaké wacan lan vidhéo Alkitab menyang basa Romania, Basa Isarat Rumania, lan basa Rumani. Nggawé rekaman audhio ing basa Rumania.

Download selebaran tur