Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Republik Dominika

Autopista San Isidro #100

(Al lado de Coral Mall, Frente a Savica)

SANTO DOMINGO ESTE

REPUBLIK DOMINIKA

+1 809-595-4007

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngawasi pendhidhikan Alkitabé Seksi-Seksi Yéhuwah ing Republik Dominika. Wektu tour, bisa ndelok sejarahè Seksi-Seksi Yéhuwah ing negara iki.

Download selebaran tour