Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Republik Afrika Tengah

58 rue du Stade Boganda

BANGUI

REPUBLIK AFRIKA TENGAH

+236 21-61-20-70

+236 21-61-89-25

+236 70-11-08-00

Tour

Suwéné -Jumat

08.00-11.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngawasi pendhidhikan Alkitab lan pembangunan Balé Ibadah ing Republik Afrika Tengah lan Cad. Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Sango lan pitung basa liyané.

Download selebaran tour