Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Portugal

Rua Conde Barão, 511

P-2649-513 ALCABIDECHE

PORTUGAL

+351 214-690-600

Tour

Senèn-Jumat

08.30-11.30 lan 13.30-16.30

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngirim wacan menyang luwih saka 700 jemaat ing Portugal, Azores, Madeira, Tanjung Verde, São Tomé lan Príncipe. Nggawé rekaman swara lan vidhéo ing basa Portugal Eropa lan Basa Isarat Portugis.

Download selebaran tour