Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Polandia

Świadkowie Jehowy w Polsce

ul. Warszawska 14

05-830 NADARZYN

POLANDIA

+48 22-739-16-00

Tour

Senèn-Jumat

08.00-10.00 lan 13.00-15.00

Suwéné 2 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Polandia. Tour klebu ndelok sejarahé Seksi-Seksi Yéhuwah ing Polandia.

Download selebaran tour