Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Nigeria

Km 51, Benin-Auchi Road

IGIEDUMA 301110

EDO STATE

NIGERIA

+234 7080-662-020

+234 8039-003-790

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 2 jam

Kagiyatan

Nyétak 41 yuta majalah Menara Pengawal lan Sadarlah! ing sangang basa saben taun. Ngirim wacan Alkitab menyang Nigeria lan limang negara liyané ing Afrika Barat.

Download selebaran tour