Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Myanmar

94-B Inya Rd

YANGON

MYANMAR

+95 1-2305692

+95 1-2305693

+95 1-512699

+95 1-511035

Tour

Senèn-Jumat

07.30-11.00 lan 13.00-15.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Myanmar, Chin (Hakha), Kachin, Karen (S’gaw), Mizo, lan 10 basa liyané.

Download selebaran tour