Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Mozambik

Rua da Micaia No. 160

Bairro Triunfo

Costa do Sol

MAPUTO

MOZAMBIK

+258 21-450-500

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-15.30

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Kantor cabang Mozambik ngawasi kagiyatané ??? Seksi-Seksi Yéhuwah ing bab pendhidhikan Alkitab. Wacan Alkitab diterjemahaké kira-kira ing 20 basa lan dikirim menyang ??? jemaat ing negara kuwi. Ana katrangan bab sejarah ing tour iki

Download selebaran tour