Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Moldova

Str Gr Ureche 75

MD-2005 CHISINAU

REPUBLIK MOLDOVA

+373 22-22-86-26

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané kira-kira 20.000 Seksi-Seksi Yéhuwah. Ngawasi pengiriman 10 ton wacan saben sasi menyang jemaat ing Moldova.

Download selebaran tour