Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Malawi

Plot 38, Area 32

Paul Kagame Road

LILONGWE

MALAWI

+265 1-762-111

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing patang basa dhaérah. Ngawasi kagiyatané 1.300 jemaat ing Malawi.

Download selebaran tour