Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Makedonia

Alzirska 36

1000 SKOPJE

MAKEDONIA

+389 2-3090-580

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kegiatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Makedonia lan basa Romani sing dienggo ing Makedonia.

Download selebaran tour