Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Madagaskar

Vavolombelon’i Jehovah

Lot 1207 MC

Mandrosoa

105 IVATO

MADAGASKAR

+261 2022-44837

+261 3302-44837 (Ponsel)

Tour

Senèn-Jumat

07.30-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Malagasi, Tankarana, Tandroy, lan Vezo. Nggawé rekaman swara lan vidhéo ing basa Malagasi. Ngawasi kagiyatan ing kira-kira 600 jemaat. Ngirim luwih saka 270.000 buku lan luwih saka 600.000 majalah saben sasi.

Download selebaran tour