Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Liberia

Near Police Academy Junction

Kakata Highway

Paynesville City

MONROVIA

LIBERIA

+231 886-513-408

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.30-16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Ngawasi pendhidhikan Alkitabé Seksi-Seksi Yéhuwah sing cacahé luwih saka 5.500 ing Liberia.

Download selebaran tour