Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Kuba

Ave. 15 #4608 e/ 46 y 48

PLAYA, LA HABANA

KUBA

+53 7 204 7598

+53 7 204 1026

Tour

Senèn-Jumat

09.00 -11.⁠00  lan 14.00 -16.00

Suwéné 1 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab menyang Basa Isarat Kuba. Ngawasi kagiyatané 95.031 Seksi-Seksi Yéhuwah ing Kuba.