Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Kroasia

Štrokinec 28

HR-10090 ZAGREB-SUSEDGRAD

KROASIA

+385 1-37-95-001

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 2 jam

Kagiyatan

Cabang iki ngawasi kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah ing luwih saka 60 jemaat ing Kroasia lan kira-kira 15 jemaat ing Bosnia lan Herzegovina. Ing kana, wacan Alkitab diterjemahaké ing basa Bosnia, Kroasia, lan Basa Isarat Kroasia. Tour ing kana klebu ndelok sejarahé Seksi-Seksi Yéhuwah ing bekas Yugoslavia lan pamèran musik sing ngluhuraké Yéhuwah.

Download selebaran tour