Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Korea

Sindumangok-ro 73, Gongdo-eup

Anseong-si, Gyeonggi-do, 17558

REPUBLIK KOREA

+82 31-690-0033

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 2 jam

Kagiyatan

Nyetak 18 yuta majalah ing nem basa saben taun lan ngirim 850 ton wacan lan majalah saben taun. Nerjemahaké ing basa Korea lan Basa Isarat Korea. Nggawé rekaman vidhéo ing Basa Isarat Korea.

Download selebaran tour