Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Kolombia

Avenida Cundinamarca

Vía a Ecopetrol

FACATATIVÁ, 25

KOLOMBIA

+57 1-891-1530

+57 1-594-8000

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1,5 Jam

Kagiyatan

Ngawasi pendhidhikan Alkitabé Seksi-Seksi Yéhuwah ing Kolombia.

Download selebaran tour