Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Kenya

Elgeyo Marakwet Rd

Kilimani area near Adams Arcade

NAIROBI

KENYA

+254 20-387-3211

+254 20-387-3212

+254 20-387-3213

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Ngawasi gawéan nerjemahaké wacan Alkitab ing sepuluh basa, klebu Basa Isarat Kenya. Nggawé rekaman swara lan vidhéo ing basa kono. Mbantu kagiyatané Seksi-Seksi Yéhuwah ing negara-negara cedhaké.

Download selebaran tour