Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Kazakstan

Christian Center of Jehovah’s Witnesses

187 Auezov Street,

Kalkaman-2 micro-district,

ALMATY, 050006

KAZAKSTAN

+7 (727) 232-36-62

+7 (727) 226-30-42

+7 777-223-19-89 (Ponsel)

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 1,5 jam

Kagiyatan

Nerjemahaké wacan Alkitab ing basa Kazak (Sirilik), Kazak (Arab), lan Uighur (Sirilik).

Download selebaran tour