Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Kamerun

Les Témoins de Jéhovah du Cameroun

Ancienne Route SONEL

Bonamikano, Bonabéri,

DOUALA

KAMERUN

+237 3339-0250

+237 3339-2101

Tour

Rebo lan Jumat

14.00-16.30

Suwéné 30 menit

Kagiyatan

Ngawasi kagiyatané luwih saka 40.000 Seksi-Seksi Yéhuwah ing Kamerun, Gabon lan Guinea Khatulistiwa. Ngirim wacan menyang limang negara ing Afrika.

Download selebaran tour