Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Kaledonia Baru

236, rue Georges Lèques

Normandie

98800 NOUMEA

KALEDONIA BARU

+687 43-75-00

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 45 menit

Kagiyatan

Ngawasi penerjemahan wacan Alkitab ing basa Drehu, Wallisia, lan wolung basa dhaérah.

Download selebaran tour