Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Jerman

Jehovas Zeugen

Am Steinfels 1

65618 SELTERS

JERMAN

+49 6483-41-0

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-15.00

Suwéné tour 2 jam

Wektuné isa luwih suwé nèk karo ndelok sejarahé Seksi-Seksi Yéhuwah

Tulung nèk ndhaftar sisan wong akèh

Kagiyatan

Kantor cabang Eropa Tengah ing Selters, Jerman, ngawasi gawéan nginjil ing Austria, Jerman, Liechtenstein, Luksemburg, lan Swiss. Ana paméran sing nduduhaké sejarahé Saksi-Saksi Yéhuwah ing negara-negara Eropa Tengah iki. Kantor cabang iki uga nyétak lan ngirim wacan menyang luwih saka 16.000 jemaat ing 51 negara.

Download selebaran tour