Langsung mlebu

Katrangan Kantor lan Tour

Panjenengan diundang tour ing kantor lan fasilitas percétakané Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan bab panggonan lan wektuné tour.

 

Jepang

Watch Tower Bible and Tract Society

4-7-1 Nakashinden

EBINA CITY

KANAGAWA-PREF

243-0496

JEPANG

+81 46-233-0005

Tour

Senèn-Jumat

08.00-11.00 lan 13.00-16.00

Suwéné 2 jam

Kagiyatan

Nyétak 15 yuta Alkitab, buku, lan luwih saka 100 yuta majalah saben taun. Ngirimaké 5.700 ton wacan lan majalah saben taun ing 150 basa.

Download selebaran tour